AFMELD NYHEDSBREVET / SE ONLINE VERSION AF NYHEDSBREVET
NYHEDSBREVET EVENT!
   
Agenda den 3. og 4. september
 
 
 
   
En ny ERP-løsning fødes…
En gratis open source ERP-løsning er nu på vej fra medlemmerne i iGRUPPEN. Med udgangspunkt i medlemmernes eksisterende brancheløsninger og årtiers erfaringer bygges en browser baseret ERP-løsning til System i™.
Gennem vores mange samtaler med iGRUPPEN’s medlemmer har vi fundet, at der er et udtalt behov for en ny dansk ERP-løsning til System i™. Vi har derfor besluttet, at samle medlemmernes eksisterende brancheløsninger og benytte deres erfaringer i en fælles ERP-løsning.

iGRUPPEN ønsker, at kunne levere et attraktivt alternativ til de System i™ kunder, som måtte tænke på at skifte til Windows platformen. Vi har valgt, at lade løsningen udvikle i RPG og som open source, således at kunderne kan videreudvikle løsningen i samarbejde med deres nuværende konsulenter.

Common Data, CommIT, Futura Data, Østergaard Data, TrygConsult, ITgruppen og System & Metode har allerede meddelt deres deltagelse og billigelse af open source konceptet. Øvrige medlemmer er velkomne til at bidrage med løsninger og/eller erfaringer.

På iGRUPPEN’s første møde ønsker vi at diskutere, hvordan løsningen skal sammensættes, udvikles, markedsføres og vedligeholdes. Vi har allerede et oplæg til retningslinier og en projektplan for, hvordan det enkelte medlem igangsættes med arbejdet.

Det er tænkeligt, at nogle kunder har løsninger, som ikke kan erstattes af den nye løsning. Derfor skal ERP-løsningen udvikles som en platform, hvorunder kundernes branchespecifikke løsninger kan moderniseres og integreres.

Kom og se de første applikationer hos IBM Danmark ved møderne den 3. og 4. september. Klik her og tilmeld dig inden 1. september!

 
 
   

Få inspiration og flere kompetencer

på System i™

IBM ønsker, at give dig inspiration og samtidigt øge dine kompetencer på System i™, derfor tilbyder de iGRUPPEN’s medlemmer et gratis uddannelsesforløb.

Uddannelsesforløbet skal sammensættes således, at medlemmerne får maksimalt udbytte, derfor bedes alle interesserede om at indsende ønsker til indhold og niveau. Du kan i øvrigt finde information omkring IBM’s øvrige kurser ved at klikke på nedenstående links:

Formålet med uddannelsesforløbet er nødvendigvis ikke at gøre dig til ekspert – men holde dig ajour og gøre dig til en endnu bedre rådgiver for dine kunder.

Deltag i vores møde den 3. eller 4. september og vær med til at præge uddannelsen. Klik her og tilmeld dig inden 1. september!

 
 
   
Lån en System i™
Lån en System i™ og vis din kunde, hvor enkelt og sikkert en flytning til ny System i™ kan gøres.
Et stærkt samarbejde med Four Leaf A/S har nu gjort det muligt for iGRUPPEN’s medlemmer, at låne en maskine i en kortere periode.

Vi har alle oplevet kunder, som bliver hængende på en gammel model, fordi de er usikre på om deres systemer kan flyttes til en nyere model. Nu har du chancen for at vise kunden, at dette kan gøres enkelt og sikkert.

Kontakt os og hør nærmere.

 
 
   

Er du ikke medlem

af iGRUPPEN endnu?

Vi har brug for din tilmelding, da den øger mangfoldigheden og styrker netværket. Send din tilmelding i dag – uanset om du har noget at tilbyde netværket, så har netværket noget at tilbyde dig.
 
 
 
   
Første møde i iGRUPPEN

3. september, IBM Danmark, Dusager 4, Århus
4. september, IBM Danmark, Nymøllevej 91, Aud. B, Lundtofte

Begge dage kl. 13:00-16:00.

Vi slutter med vinsmagning og ostebord.


Tilmelding senest den 1. september.

Husk, at du er også velkommen selvom du endnu ikke er medlem!

 
 
powered by cmsMAIL ... comprendo.