AFMELD NYHEDSBREVET / SE ONLINE VERSION AF NYHEDSBREVET
NYHEDSBREVET 05
   
iGRUPPEN mødes
iGRUPPEN’s første møde i henholdsvis Århus og Lundtofte blev en kæmpe succes med et samlet fremmøde på over 50 medlemmer og IBM’ere.

Stifterne af iGRUPPEN (IBM og System & Metode) takker for det store fremmøde samt den gode stemning medlemmer lagde for dagen. iGRUPPEN takker tillige IBM for at stille lokaler til rådighed samt den gode forplejning (vin og ostebord).

Læs mødereferat, klik her...
Se PowerPoint, klik her...

Der var generel enighed om, at det næste møde skulle holdes som et samlet møde – f.eks. i Odense eller Middelfart.

 
 
   
iGRUPPEN får egen System i™
System & Metode tilbyder alle medlemmer adgang til en dedikeret System i™ til udvikling og demonstration af de fælles løsninger.
Start din emulering mod IP-adressen ”www.icebreak-open.dk” - hvorefter du er på.

Administrationen finder du på: www.icebreak-open.dk:7000
IceBreak Portfolio finder du på: www.icebreak-open.dk:60022

Inden du kan komme i gang, skal du have en brugerprofil og password. Den rekvireres ved at indsende denne mail. Mailen er samtidig en accept af følgende betingelser for brug af server - klik her for, at læse betingelser.

Klik her og send mail for rekvirering af brugerprofil og password.

 
 
   
Hjemmesiden får sit eget medlemsområde
iGRUPPEN.org splittes op i en public og password-betinget hjemmeside.
I vores bestræbelser på at markedsføre iGRUPPEN vil vi nu flytte medlemsrelaterede sider og informationer til et passwordbeskyttet område. Publicdelen vil herefter alene være forretningsorienteret med tilbud om konsulentydelser og løsninger.
 
 
   

Ét nyhedsbrev til medlemmerne

– og ét til kunderne…

Ligeledes vil dette nyhedsbrev i fremtiden kun blive udsendt til medlemmerne – så hvis ikke du har fået tilmeldt dig iGRUPPEN, så er det på tide nu!
Vi skal igen understrege, at der er ingen omkostninger eller forpligtelser forbundet med et medlemskab. Klik her og download indmeldelsesformular.

Vi vil i fremtiden udsende et mere forretningsorienteret nyhedsbrev til kunderne. Da vi ikke ønsker at miste forbindelsen til få konsulenter, som endnu ikke har tilmeldt sig, vil de modtage nyhedsbrevet til kunderne.

 
 
powered by cmsMAIL ... comprendo.